Information om projekt


2008 Fullkorn, bönor och ägg

På denna sida finns information om projektet där livsmedlet ingår. Informationen finns även att läsa i Livsmedelsverkets rapport- och PM-serier.
Analysprojekt Informationen om detta projekt finns att läsa i Livsmedelsverkets rapport- och PM-serier, se länk under Information om projekt.

Följande livsmedel ingår i projektet

Bruna bönor rullpack kylvara
Bröd fullkorn råg fibrer ca 7%
Bröd rågsikt fibrer ca 7%
Bröd vitt mjukbröd fibrer ca 6%
Bulgur kokt u. salt fullkorn
Couscous kokt m. salt fullkorn
Grahamsbröd fullkorn fibrer ca 13% typ Polarkraft extrem
Gröna linser konserv. u. lag
Gröna linser torkade kokta m. salt
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 19% typ Rågi
Kidneybönor röda bönor konserv. u. lag
Kikärtor konserv. u. lag
Kikärtor torkade kokta m. salt
Kopia av Pasta berikad kokt m salt typ Idealmakaroner 2010-02-10 15:10:48
Korvbröd grovt
Pasta 100% fullkorn kokt m salt
Pasta 55% fullkorn kokt m salt
Pasta berikad kokt m salt
Pasta berikad kokt med salt beräkning till 3826
Pasta kokt m. salt
Pasta kokt m. salt berikad typ Gammaldags idealmakaroner
Pasta kokt m. salt fullkorn>50%
Pasta makaroner kokt m. salt berikad
Pasta snabbmakaroner kokt m. salt berikad
Quinoa röd kokt m. salt
Röda linser konserv. u. lag
Röda linser torkade kokta m. salt
Stora vita bönor konserv. u. lag
Svarta bönor konserv. u. lag
Vita bönor torkade kokta m. salt
Ägg Bovans ekologiskt sommar BÄ 39
Ägg Bovans ekologiskt vinter BÄ 5
Ägg Bovans konventionellt BÄ 2
Ägg ekologiskt sommar
Ägg ekologiskt vinter
Ägg Hy-Line ekologiskt sommar BÄ 40
Ägg Hy-Line ekologiskt vinter BÄ 6
Ägg Hy-Line konventionellt BÄ 3
Ägg konventionellt
Ägg LSL ekologiskt sommar BÄ 38
Ägg LSL ekologiskt vinter BÄ 4
Ägg LSL konventionellt BÄ 1
Ägg rått
Ägg rått eko.
Äggula ekologisk sommar BÄ 41
Äggula ekologisk vinter BÄ 37
Äggula konventionell
Äggula rå
Äggula rå eko.