Information om analyserat livsmedel


Kikärtor konserv. u. lag

Vetenskapligt namn:
Cicer arietinum L. ssp.arietinum
Livsmedelsnummer:
3815

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Baljväxter (A0831)
B Artklassificering Kikärt (B1172)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Kokt (G0014)
H Industriell process Rehydrerad (H0259); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Annat förpackningsmedium (K0004)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Utan lag (Z0219)