Information om analyserat livsmedel


Majskrokar

Projekt:
Livsmedelsnummer:
4011
Analys:
I det analyserade provet från 2019 ingår: Laatupaakaris majs

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Spannmål och spannmålsprodukter (A0812)
B Artklassificering Majs (B1580)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Poppad (G0009)
H Industriell process Extruderat (pasta) (H0352); Vatten borttaget (H0138); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Barnmat (upp till 2 år) (P0020); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)