Information om analyserat livsmedel


Tomat hel konserv. m. lag

Vetenskapligt namn:
Lycopersicon esculentum Mill.
Livsmedelsnummer:
407
Analys:
Värden inlånade från Department of Health (2013). Nutrient a

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Tomat (B1276)
C Del av växt/djur Frukt, oskalad, kärna kvar (C0140)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Förpackad i grönsakjuice (K0016)
M Förpackningstyp Annan typ av förpackning (M0004); Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041); Papper (N0039)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Med lag (Z0220)