Information om analyserat livsmedel


Kantarell konserv. u. lag

Vetenskapligt namn:
Cantharellus cibarius Fr. var. cibarius
Livsmedelsnummer:
419

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Kantarell (B1569)
C Del av växt/djur Hel växt eller de mesta delarna används (C0150)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Salt tillfört (H0367); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)