Information om analyserat livsmedel


Korv falukorv tillagad kött 58%

Livsmedelsnummer:
5966
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Scan (51 %), Coop

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagad i ugn eller grill (G0004)
H Industriell process Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Rökt eller rök smaksatt (H0172); Salt tillfört (H0367); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Förpackad i annan gas än luft (K0014)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Norden (R0360)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Icke ätbart korvskinn (Z0093); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)