Information om analyserat livsmedel


Korv kabanoss tillagad kryddig kött 90%

Livsmedelsnummer:
5970
Analys:
I det analyserade provet från 2015 ingår: Scan Chorizo de pi

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben eller skal (C0125)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Industriell process inte känd (H0001)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Förpackad i annan gas än luft (K0014)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Ätbart korvskinn (Z0094)