Information om analyserat livsmedel


Vaniljsås ätf.

Projekt:
Livsmedelsnummer:
6071
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Ekström (100 %).

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Mejeriprodukter (A0778)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Mjölk (C0235)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, utan synliga partiklar (olja) (E0139)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213)
N Förpackningsmaterial Mjölk förpackning (N0019)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 3-4% (Z0179); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)