Information om analyserat livsmedel


Hårt bröd fullkorn råg fiber ca 20% typ sport

Projekt:
Livsmedelsnummer:
6081
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Wasa Sport (37 %),

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ojäst bröd (A0819)
B Artklassificering Råg (B2352)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Jäst tillfört (H0753); Kolhydrat fermenterad (H0256); Råg tillfört (H0337); Saltad (H0173); Surdeg tillförd (H0752)
J Konserveringsmetod Torkad med värme (J0117)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Papper (M0159); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)