Information om analyserat livsmedel


Påläggskaviar m. färskost

Livsmedelsnummer:
6170
Analys:
I det analyserade provet från 2018 ingår: Kalles randiga (10

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Mjölk el mjölkkomponent (C0113)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Rökt eller rök smaksatt (H0172); Salt tillfört (H0367); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131); Varmrökt (J0106)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Metall (M0151); Plast (M0172); Tub (M0200)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)