Information om analyserat livsmedel


Tångkaviar påläggskaviar

Livsmedelsnummer:
6172
Analys:
I det analyserade provet från 2018 ingår: Lysekils vegiar (1

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Alger (B1301)
C Del av växt/djur Del av alg eller svamp (C0247)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Salt tillfört (H0367); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Metall (M0151); Plast (M0172); Tub (M0200)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)