Information om analyserat livsmedel


Plommon konserv. m. sockerlag

Livsmedelsnummer:
626

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Processad frukt och bär (A0834)
B Artklassificering Plommon (B1206)
C Del av växt/djur Frukt, oskalad, kärna eller frö borttaget (C0139)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Förpackad i medelsöt lag (K0012)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Med lag (Z0220)