Information om analyserat livsmedel


Nudlar äggnudlar kokta u. salt

Livsmedelsnummer:
6786
Analys:
I det analyserade provet från 2021 ingår: Santa Maria äggnud

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Pasta och liknande produkter (A0815)
B Artklassificering Vete (B3507)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad, tjocklek <0,3cm (E0153)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod kokt och avrunnen (G0015)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Europa (R0355)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)