Information om analyserat livsmedel


Våffelmix glutenfri

Livsmedelsnummer:
6870
Analys:
Värden inlånade från Pastell, Helena, et al. Are gluten-free

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Cerealier eller cerealielika mjölprodukt (A0813)
B Artklassificering Vete (B3507)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Mald (E0136)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Karotener tillfört (H0317); Mjölk tillfört (H0184); Saltad (H0173); Socker tillfört (H0749); Ägg tillfört (H0186)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Ask/kartong (M0156); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)