Information om analyserat livsmedel


Hårt bröd m. chiafrö glutenfritt fibrer ca 10%

Livsmedelsnummer:
6879
Analys:
Värden inlånade från Pastell, Helena, et al. Are gluten-free

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ojäst bröd (A0819)
B Artklassificering Ris (B1322)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Frö tillfört (H0333); Jäst tillfört (H0753); Majs tillfört (H0320); Rapsolja tillfört (H0851); Salt tillfört (H0367)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)