Information om analyserat livsmedel


Hårt bröd m. sesamfrö glutenfritt fibrer ca 9%

Livsmedelsnummer:
6880
Analys:
Värden inlånade från Pastell, Helena, et al. Are gluten-free

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ojäst bröd (A0819)
B Artklassificering Potatis (B1218)
C Del av växt/djur Knöl (C0308)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Frö tillfört (H0333); Jäst tillfört (H0753); Rapsolja tillfört (H0851); Ris tillfört (H0321); Salt tillfört (H0367); Socker tillfört (H0749); Surdeg tillförd (H0752)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)