Information om analyserat livsmedel


Bröd vitt osötat glutenfritt fibrer ca 7% typ ciabatta

Livsmedelsnummer:
6881
Analys:
Värden inlånade från Pastell, Helena, et al. Are gluten-free

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Jäst bröd (A0818)
B Artklassificering Majs grupp (B1232)
C Del av växt/djur Frö, skal borttaget (C0134)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Glutenfritt (H0750); Jäst tillfört (H0753); Olivolja tillfört (H0341); Ris tillfört (H0321); Salt tillfört (H0367); Solrosolja tillfört (H0347); Surdeg tillförd (H0752); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konservering genom att tillsätta syra (J0149)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)