Information om analyserat livsmedel


Kex salta glutenfritt

Livsmedelsnummer:
6884
Analys:
Värden inlånade från Pastell, Helena, et al. Are gluten-free

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Snacks (A0868)
B Artklassificering Majs grupp (B1232)
C Del av växt/djur Frö, skal borttaget (C0134)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Dextros tillfört (H0154); Saltad (H0173); Socker tillfört (H0749); Soja tillfört (H0338); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)