Information om analyserat livsmedel


Korv veg. sojaprotein kylvara el. frysvara typ grillkorv

Livsmedelsnummer:
6888
Analys:
Värden inlånade från Kielland E. Analyse av næringsstoffer o

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetariska produkter (A0800)
B Artklassificering Sojaböna (B1452)
C Del av växt/djur Protein extrakt, konstrat eller isolat (C0236)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Grönsak tillförd (H0212); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Rökkoncentrat tillsatt (H0110); Saltad (H0173); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Stärkelse tillfört (H0146); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Ask/kartong (M0156); Plastpåse (M0166)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Människoföda (P0026); Vegan/vegetarisk påstående (P0199)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Ätbart korvskinn (Z0094)