Information om analyserat livsmedel


Korv veg. solros- och ärtprotein kylvara el. frysvara typ grillkorv

Livsmedelsnummer:
6890
Analys:
Värden inlånade från Kielland E. Analyse av næringsstoffer o

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetariska produkter (A0800)
B Artklassificering Raps (B1248)
C Del av växt/djur Olja från frön (C0307)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Protein tillfört (H0164); Rökkoncentrat tillsatt (H0110); Saltad (H0173); Stärkelse tillfört (H0146); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Ätbart korvskinn (Z0094)