Information om analyserat livsmedel


Mörk choklad kakao 85%

Livsmedelsnummer:
6908
Analys:
I det analyserade provet från 2022 ingår: Lindt Excellence 8

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Choklad eller chokladprodukt (A0839)
B Artklassificering Kakao (B1318)
C Del av växt/djur Frö (C0155)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Smaksatt, krydda eller ört tillsatt (H0227); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Aluminium ()
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sydamerika (R0364)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)