Information om analyserat livsmedel


Kakaobönor

Vetenskapligt namn:
Theobroma cacao L.
Livsmedelsnummer:
6991
Analys:
I det analyserade provet från 2022 ingår: Kung Markatta Kaka

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Choklad eller chokladprodukt (A0839)
B Artklassificering Kakao (B1318)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Delad i bitar (E0152)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Ekologiskt livsmedel påstående eller anv (P0128); Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sydamerika (R0364)
Z Utmärkande drag Ekologisk utomhusodling (Z0210); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)