Information om analyserat livsmedel


Salladsost fett 22%

Projekt:
Livsmedelsnummer:
94
Analys:
I det analyserade provet från 2016 ingår: Apetina classic bl

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Färskost (A0786)
B Artklassificering Däggdjur (B1134)
C Del av växt/djur Ostmassa (C0245)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Mjölksyra, andra kulturer fermenterad (H0107); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)